Četvrtak, 21 Studeni 2013 15:12

Drugi zimski malonogometni turnir NK Mladost-Pavlovci

mzt1
Najbolji igrač: Bruno Raguž

Na 2.Zimskom malonogometnom turniru NK Mladost-Pavlovci, održanom 16. i 17.studenoga u školskoj športskoj dvorani OŠ Dragutina Lermana u Brestovcu, u kategoriji U 10 pobijedila je ekipa Požege 3 Limači, svladavši u finalu NK Slaviju iz Pleternice. Dramatični susret, nakon regularnog dijela završio je 2:2, da bi u izvođenju sedmeraca uspješniji bili Požežani. U konkurenciji 16 momčadi s područja cijele županije, treće mjesto osvojila je ekipa Kaptol 1, dok je 4.mjesto pripalo NK Kuzmici.

 

 

 

mzt2
Pobjednik U10 Požega 3 Limači

Za najboljeg vratara proglašen je Marko Milobara iz ekipe Kaptol 1, najbolji strijelac je Borna Knezović iz NK Slavije, a najbolji igrač je član pobjedničke momčadi Požega 3 Limači, Bruno Raguž.

Dan ranije u konkurenciji 12 ekipa u kategoriji 12 momčadi, pobjeda je također pripala Požežanima, ekipi Požega 2, ispred Papuka iz Velike. Treće mjesto osvojili su domaćini Mladost iz Pavlovaca, a 4.je bio NK Jakšić. Najbolji vratar je Leonardo Rih iz Papuka, s 10 zgoditaka najbolji strijelac bio je Filip Janjić iz Mladosti, dok je za najboljeg igrača proglašen Bernard Skeledžić iz Požege 2.

Drugi Zimski malonogometni turnir uspješno su organizirali članovi NK Mladost iz Pavlovaca, uz pomoć djelatnika OŠ Dragutina Lermana. Uz podršku nekoliko tvrtki, glavni pokrovitelj turnira i ovoga puta bila je Općina Brestovac.

mzt3
U12 - 3. mjesto NK Mladost Pavlovci

Na kraju natjecanja, organizator je najavio za sljedeću godinu održavanje i 3.turnira, čime će dobiti epitet tradicionalnog.

Ovakvo natjecanje najbolji je način kako mladi igrači mogu pokazati svoja nogometna znanja i vještine, kojih nije nedostajalo na ovom turniru.