PETI KUP MLADEŽI DVD ZAKORENJE- U KONKURENCIJI 25 EKIPA POBJEDNICI DOMAĆINI


Utorak, 20 Lipanj 2017

Na 5.Kupu mladeži DVD Zakorenje, u konkurenciji 25 ekipa pobijedili su domaćini ispred mladeži DVD Brestovac i DVD Jakšić 1. Četvrto mjesto u ukupnom redosljedu ostvario je DVD Slavonski Kobaš, Ivandol je bio peti, Gornji Emovci šesti,a sedmi Bili Brig. Sudjelovale su i vatrogasne ekipe mladeži iz Baćindola, Štivice, Rešetara, Godinjaka,Požege i Nove Gradiške. Diplome, pehare i medalje u ime pokrovitelja uručio je zamjenik načelnika Općine Brestovac, Jozo Buće.

U kategoriji 6-12 godina kod muških prvi je DVD Zakorenje, ispred Brestovca i Ivandola, a kod djevojčica najbolje su iz DVD Godinjaka, drugo mjesto pripalo je Brestovcu,a treće Slavonskom Kobašu. U kategoriji 12-16 godina kod djevojaka prvi je DVD Nova Gradiška, ispred Brestovca i Požege,a kod muških pobjednik je Baćindol, ispred Zakorenja, Jakšića i Brestovca.

U igricima za najmlađe vatrogasce pobijelio je DVD Zakorenje ispred Brestovca i Jakšića 1.

Uporedo održana su i općinska natjecanja za Brestovac, Jakšić i Grad Požegu. Za natjecanje u Općini Brestovac prvo mjesto u kategoriji muški 12-16 godina pobijedilo je DVD Zakorenje ispred Brestovca , a kod žena, kao i u kategoriji od 6-12 godina DVD Brestovac,dok je muških od 6-12 godina bilo najbolje DVD Zakorenje.