IV LJETNI KUP MLADOSTI PAVLOVCI-NAJBOLJI BROĐANI


Petak, 23 Lipanj 2017

Marijan Dežnić najbolji je vratar pobjedničke ekipe Marsonije iz Slavonskog Broda na 4. turniru Kupa Mladosti u Pavlovcima u ketagoriji U 12. Najbolji strijelac je Filip Maloran i igrač Marko Teiss također dolaze iz pobjedničke brodske ekipe. U polufinalu Brođani su svladali Budućnost iz Rešetara sa 6:0,dok su Požežani s 4:0 svladali Kaptol.U susretu za treće mjesto Kaptol je s 1:0 pobijedio Budućnost, a u finalu Marsonija je s 2:0 bila bolja od požeške Slavonije.

U kategoriji U 10 u polufinalu Dinamo iz Vidovaca pobijedio je s 4:1 Hajduk iz Pakraca, dok je požeška Slavonija s 2:0 svladala Voćin. U susretu za treće mjesto Voćin je s 1:0 pobijedio pakrački Hajduk,dok je u finalu naslov pobjednika pripao požeškoj Slavoniji koja je s 2:1 pobijedila Dinamo iz Vidovaca. U toj kategoriji najbolji vratar je Lovro Kranjić iz Dinamo Vidovci, igrač Luka Martić i Marko Taiss iz pobjedničke ekipe Slavonije iz Požege.

U najmlađoj kategoriji U 8 domaćin Mladost s 4:0 je svladala pleterničku Slaviju, dok je slavonskobrodski Željezničar s 2:0 bio bolji od Dinama iz Vidovaca. U susretu za tteće mjesto Slavija je nakon penala s 3:2 pobijedila Dinamo, dok se i finale odlučilo nakon što je brodski Željezničar bio uspješniji od domaćina Mladosti iz Pavlovaca.poslije izvođenja najstrože kazne s 3:1.Za najboljeg vratara proglašen je domaći čuvar mreže Drago Marković, a najbolji pojedincin dolaze iz brodskog Željezničara, strijelac Dario Lučem i igračica Lara Momčilović.

Pod pokroviteljstvom Općine Brestovac natjecanje na koje je nastupilo čak 25 momčadi iz Požeško slavonske i Brodsko posavaske županije, uspješno je organizirao Nogometni klub Mladost u Pavlovcima. Natjecanja su se odvijala na tri terena, uz veliku i brojnu podršku navijača, kao i volontersku pomoć članova kluba.

Nagrade, priznanja, diplome i pehare uručiili su u ime pokrovitelja i organizatora predsjednik NK Mladosti Damir Rosipal i trener mlađih dobnih kategorija Marko Čiček.