MO STARI BRESTOVAC POBJEDNIK PRVOG KUPA OPĆINE BRESTOVAC U NOGOMETU


Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017

Ekipa Mjesnog odbora Stari Brestovac pobjednik je 1.Kupa Općine Brestovac u nogometu. Drugo mjesto osvojile su Jaguplije, treće Nurkovac, a četvrto Ivandol.

Na terenu NK Mladosti u Pavlovcima natjecalo se 16 ekipa Mjesnih odbora s područja Općine, a trajni i prijelzni pehar pripao je ekipi Starog Brestovca u sastavu Andrija i Antonio Đurčević, Matej Kašner, Marko Petrović, Mihael Hlebec, Nikola Budić, Pero Pratljačić,Goran Hlebec i Ranko Petrović.

Trajni i prijelazni pehar u ime pokrovitelja Općine Brestovac, predsjedniku Mjesnog odbora Stari Brestovac Ivici Đurčeviću uručio je vijećnik Općine i predsjednik Nogometnog kluba Mladost, Damir Rosipal.
Igralo se na dva terena veličine 40x6o metara, dva puta po 20 minuta.U utakmicama po skupinama prvo mjesto u skupini A osvojili su Gučani, ispred Pavlovaca, Orljavca i Daranovac. U skupini B najbolji je bio MO Nurkovac, ispred Starog Brestovca, Ivandola i Dolca. U skupini C najuspješnije su bile Jaguplije, ispred Vilić Sela mladi, Boričevaca i Zakorenja. U posljednjoj skupini najbolji su bili Skenderovci, ispred Brestovca,Deževaca i Vilić Sela.
U polufinalu Jaguplije su s 3:0 svladale Nurkovac, a istim rezultatom Stari Brestovac Ivandol.
Nažalost nevrijeme je poremetilo odigravanja utakmica za treće mjesto i samo finale.
Za drugoplasirane Jaguplije igrali su Domagoj Stojaković,Josip Galgan,Marko, Matej i Filip Janić,Valentin Matić,Kristijan Jekić,Tomislav Radanović i Mihael Pećek.

Dogovorom ekipa nakon izvođenja desetaraca Nurkovac je bio uspješniji od Ivandola, dok se finale nije odigralo budući da je ekipa MO Jaguplije zbog nakvašenog terena odustala od natjecanja u finalu. Tako je pobjeda s 3:0 pripala Starom Brestovcu.