66. SKUPŠTINA DVD JAGUPLIJE


Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018

MIRKO GLAGAN POČASNI PREDSJEDNIK

Po odluci Upravnog odbora DVD Jaguplije, za počasnog predsjednika Društva proglašen je bivši dugogodišnji predsjednik Mirko Galgan. Priznanje je uručio predsjednik Vijeća Općine Brestovac, Tomo Vrhovac, naglasivši tom prigodom, da će Općina ove godine za potrebe Vatrogasnog centra Brestovac, od prijašnjih 219 tisuća, iznos povećati na 258 tisuća kuna,što znači da će i samo Društvo u Jaguplijama imati 6 tisuća kuna veći prihod.

Zapovjednik vatrogasnog centra Brestovac, Alen Ugrin, uručio je priznanje za stjecanje znanja Vatrogasca I klase, zapovjedniku DVD Jaguplije Valentinu Matiću, a za stjecanje znanja vatrogasca Mateu Janjiću.

Po riječima predsjednika Domagoja Stojakovića, Društvo u prošloj godini nije imalo imalo intervencija, ali su sa 7 radnih akcija, uredili podrumski dio Doma, i u suradnji s drugim društvima puno učinili na preventivnim akcijama u zaštiti od požara i spašavanju materijalne imovine.

Društvo broji devedesetak članova, od kojih desetak mladeži, a na Skupštini je najavljeno da bi DVD Jaguplije u narednih dva mjeseca moglo dobiti novo kombi vozilo.