TRADICIONALNO DRUŽENJE UDRUGE MATICE UMIROVLJENIKA ORLJAVA BRESTOVAC


Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018

U prigodi tradicijskog druženja, a kao i svake godine obilježavanja Međunarodnog dana žena predsjednik Udruge Matice umirovljenika, Vladimir Grgić uručio je karanfile ženskim članovima Društva. Od 160 članova skupu je nazočilo stotinjak. Drago mi je da ste se okupili i čestitam vam vaš dan – poručio je Grgić u pozdravnoj riječi.

Društvo je vrlo aktivno, pa je na županijskoj smotri od 11 Udruga i 282 člana, Brestovčana bilo čak 74. Pred društvom su brojne aktivnosti u ovoj godini, od nekoliko nastupa Mješovitog pjevačkog zbora, do organizacije brojnih izleta i druženja. Tradicionalno Zbor je u povodu Valentinova, nastupio u požeškom Domu umirovljenika, a do kraja godine očekuje ih i nastup u Bosni i Hercegovini. U listopadu očekuju ih sportske igre na Županijskom natjecanju.

Članovi udruge za ovu su prigodu pripremili bogatu večeru, a stotinjak sudionika nastavilo je sa druženjem i veseljem do kasno u noć.

Za zabavno-glazbene sadržaje pobrinuo se duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa, pa su umirovljenici proveli ugodnu večer uz mnogo plesa i pjesama.