U UTAKMICI 16.KOLA PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE MLADOST U PAVLOVCIMA OČEKIVANO SVLADALA CROATIJU IZ MIHALJEVACA


Petak, 20 Travanj 2018

Pred stotinjak gledatelja u Pavlovcima Mladost je očekivano svladala Croatiju iz Mihaljevaca rezulatatom 2:0. Bila je to osma pobjeda Pavlovčana koji se s 27 osvojenih bodova nalaze na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Trener Mladosti Ivica Tadić, iako je u susret ušao s izostankom četiri standardna prvotimca očekivao je nova tri boda dok se s druge strane trener Croatije Bernard Raguž nadao barem bodu.

Prvi dio susreta protekao je u ravnopravnoj igri, no ipak veća nastojanja domaćina urodila su plodom pogotkom Tomislava Vinkovića u 22.minuti.I drugi dio protekao je u nadmoći Mladosti da bi drugim zgoditkom pobjedu potvrdio Tomislav Vinković u 63-minuti.

Pavlovčanima svaka čast na novoj pobjedi, posebno kada se zna da su osim Marija Vidovića svi ostali igrači ponikli iz domaćeg kluba. Ono što je danas rijetkost, klub okuplja stotinjak igrača od najmlađih do seniorske ekipe, i središte je nogometa u Općini Brestovac.
Za Mladost su igrali Tomislav Blažević, Matej Kašner,Mario Vidović,kapetan Nikola Đak, Mihael Hlebec, Mateo Janjić,Marko Petrović, Tomislav i Domagoj Vinković,Josip Pavić i Nikola Budić.U nastavku zaigrali su i Filip Janjić,Josip Javorić, te Bruno Kićan.

U nedjelju u 17. kolu od 17 sati  Mladost u Pavlovcima dočekuje visokopozicioniranu ekipu Kutjeva.