U ČETVRTOJ SEZONI NAJBOLJI REZULTAT ŠAHISTA BRESTOVCA


Četvrtak, 07 Studeni 2019

U POSLJEDNJEM 9.KOLU U DARANOVCIMA UVJERLJIVO S 5:1 SVLADALI ČAGLIN

Najbolji je to rezultat šahista Brestovca u 4.HŠL –Istok od osnivanja , a u posljednjem kolu u Daranovcima pobijedili su ŠK Čaglin s 5:1.Ukupno su u prvenstvu ostvarili 4 pobjede, isto toliko poraza i jedan neodlučen rezultat. Osvojeno je ukupno 9 ekipnih i 26,5 pojedinačnih bodova.

Na kraju prvenstva najbolji igrač Brestovca bio je na trećoj ploči Hrvoje Grčić, bez poraza, sa 7 bodova,na petoj Damir Rosipal ostvario je 5,5, na šestoj Ilić Mario 5, Stjepan Markanjević 4 na četvrtoj ploči, Pejo Martić dva na prvoj i Branko Marinović 1,5 na drugoj ploči.

U posljednjem 9.kolu pobjede su ostvarili Pejo Martić nad Zdenkom Poljakovićem, Branko Marinović nad Ivicom Dragičevićem, Hrvoje Grčić nad Tomicom Nemet, Damir rRosipal nad Ivicom Tomićem i Mario Ilić nad Brankom Jurićem. Jedini poraz doživio je Stjepan Markanjević u ogledu s Ivicom Kopecki.
Zanimljivo je da je posljednje kolo odigrano u Mjesnom domu u Daranovcima.budući da uvjeti Šah kluba Brestovac u Staroj školi nisu primjereni uvjetima natjecanja u Četvrtoj ligi.