VAŽNA OBAVIJEST O IZDAVANJU PROPUSNICA ZA NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVIŠTA

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, obavještavamo građane da je Stožer civilne zaštite Općine Brestovac zadužen za izdavanje propusnice za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama i kupnje hrane i osnovnih potrepština.

PROCEDURA JE SLJEDEĆA:

1. Zahtjev za izdavanje propusnica možete poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ga dati na telefon 241 077 putem kojeg će zaprimiti dežurna osoba.
2. Na temelju zahtjeva će vam biti izdana propusnica koju možete podići osobno u uredima Općine Brestovac (Brestovac,Požeška 76) – pristup na glavni ulaz u vremenu od 8 – 14 sati.

Zahtjev mora sadržavati:

IME I PREZIME, ADRESU I OIB GRAĐANA
RAZLOG (vitalni obiteljski razlozi, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama i kupnje hrane i osnovnih potrepština)

VRIJEME KORIŠTENJA (od – do):

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji kao i da je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICE NISU POTREBNE ZA KRETANJE GRAĐANA UNUTAR NASELJA KOJA SPADAJU POD OPĆINU BRESTOVAC.

Zahtjev za izdavanje propusnica