službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 11:50

Povijesni uspjeh pionira Mladosti

povijesni uspjeh mladostiPobjedom u Pavlovcima od 5:2 nad vršnjacima Croatije iz Mihaljevaca,  pioniri Mladosti potvrdili su suvereno osvojeni naslov prvaka Prve Županijske nogometne lige. Kapetanu pionirske momčadi Tomislavu Vinkoviću i treneru Marku Čičeku, pehar za osvojeni naslov prvaka uručili su ispred Županijskog nogometnog saveza, Milan Jurišić i predsjednik NK Mladosti, Damir Rosipal.

Kroz 22 utakmice u sezoni za Mladostaše nastupili su Tomislav Blažević, Nikola Budić, Ivan Nikić-Čakar,Tomislav Podnar, Filip Zubović, Luka Garić, Josip Ćosić, Tomislav Vinković, Robert Blažević,

Pera Pratljačić, Josip Pavić, Mihael Marjanović, Filip Janjić, Nemanja Puač, Tomislav Treskanica, Mihael Dražić, Ivan Tomić, Matej Kašner, Ivan Valešić, Leonardo Ilić i Viktor Valešić.

Ovakav uspjeh posljedica je dugogodišnjeg ustrajnog rada s mlađim dobnim kategorijama u klubu,  o čemu najbolje govori podatak ,da kroz NK Mladost u sezoni prođe i stotinjak mladih nogometaša. Klub je već dvije za redom organizator, sada već tradicionalnog turnira za kategorije U 10 i U 12,  a već u nedjelju,15.lipnja, na stadionu Mladosti organiziraju malonogometni turnir za 2oo1-godište i mlađe, te 2oo3-će i mlađe, na kojem se od 9 sati očekuje natjecanje velike većine klubova s područja Požeško slavonske županije.

U svakom slučaju rezultat pionira , ali i juniora koji su sezonu okončali na trećem mjestu, jamče u daljnjim sezonama, osiguranje  domaćeg seniorskog igračeg kadra.