službeni internet portal Općine Brestovac

Utorak, 17 Lipanj 2014 16:44

2. Vatrogasni kup pripao Ivandolu

drugi kup dvdUkupni pobjednik 2. Vatrogasnog kupa, održanog 15.lipnja u Zakorenju, je ekipa DVD Ivandol 2. U konkurenciji 11 momčadi u dobi od 6-12 godina, iz Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije, drugoj ekipi DVD Ivandol pripao je prijelazni pehar za ukupnog pobjednika, drugo mjesto osvojili su u kategoriji vatrogasnih igrica, dok su najbolji bili u kategoriji od 6-12 godina.

U konkurenciji dječaka drugo mjesto pripalo je mladeži DVD Našice, a treće DVD Nova Gradiška.Kod ženskih ekipa najbolje su bile iz DVD Bili Brig, drugo mjesto osvojio je Slavonski Kobaš, a treće Nova Gradiška. U vatrogasnim igricama najbolji su domaćini DVD Zakorenje, drugo mjesto osvojila je ekipa Ivandol 2, a treće je pripalo DVD Našice. U ime organizatora priznanja i pehare uručio je Alen Ugrin, zapovjednik DVD Brestovac, a u ime pokrovitelja zamjenik načelnika Općine Brestovac, Jozo Buće.

Uz domaćina DVD Zakorenje, na Vatrogasnom kupu, nastupile su  ekipe iz Godinjaka, Vrbja, Slavonskog Kobaša, Nove Gradiške, Bilog Briga i Ivandola.