službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 23 Kolovoz 2021 13:30

SVEČANO OTVORENO IZLETIŠTE U STAROM BRESTOVCU

U organizaciji Udruge Požeški čuvari baštine na novom izletištu u Starom Brestovcu natjecalo se 20 ekipa s područja Požeštine. S obzirom na dosadašnja dva natjecanja na kojem je sudjelovalo preko 120 ekipa, u Starom Brestovcu zbog epidemioloških mjera natjecalo se ugraničenih dvadeset.

Organizatori su pored bogatih nagrada za najuspešnije momčadi u roštiljanju osigurali po 3 kilograma mesa i drveni ugljen.Tom prigodom otvoreno je Izletište s restoranom za 80-tak osoba, 2 ribnjaka, ribarskom kućicom za smještraj 50-tak ljudi i igralištima za djecu.

stari brestovac01

Vlasnik je Danijel Bošković iz Dolca s obitelji, koji se bavi prodajom cvijeća, rent a carom i najmom napuhanaca za djecu,na zemljište djedovine od vlastitih sredstava uspio je na jednom hektaru /djedovog vinograda/ izgraditi smještajne objekte i na jednom hetaru smještaj za životinje od magaraca, kokoši, ovaca,svinja i drugih životinja.

Ovo je početak, reće će Danijel najavljujući izgradnju apartmana i 10-tak soba, a što se tiče ulaganja Danijel kaže da su većinu sredstava uložili on osobno i njegovi kao i suprugini robitelji.

stari brestovac02