službeni internet portal Općine Brestovac

Utorak, 14 Lipanj 2022 13:19

21.SUSRETI BRESTOVČANA ODRŽAT ĆE SE U POŽEŠKOM BRESTOVCU 20.KOLOVOZA

Na sastanku predstavnika garešničkog, daruvarskog, orehovečkog i požeškog Brestovca utvrđeno je da će se 21. susret održati u požeškom Brestovcu 20. kolovoza. Na sastanku održanom u Mjesnom odboru Stari Brestovac, nazočili su Mladen Valjak predsjednik Mjesnog odbora Garešničkog Brestovca, Olorih Halupa predsjednik MO Daruvarskog Brestovca i Željko Čop, predsjednik MO Garešničkog Brestovca Domaćine su predstavljali predsjednik Mjesnog odbora Stari Brestovac Ivica Đurčević, predsjednik Općinskog vijeća Općine Brestovac Tomo Vrhovac i njegov zamjenik Tomislav Čočić.

Dogovoren je doček u subotu, 20.kolovoza u Brestovcu od 10,30 do 11 sati, slijedi zakuska u vatrogasnom domu do 12 sati, dok će natjecanja trajati od 12,3o – 19 sati.Za 19 i 30 najavljeno je proglašenje pobjednika , a za 20 zajednička večera.

Natjecanja će se održati u malom nogometu, šahu,beli, odbojci za žene, ribolovu, pikadu, stolnom tenisu,potežanju užeta te utrci na 5 kilometara.Za 15 sati najavljena je i vatrogasna vježba. Naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani Požeški Brestovac, koji je osvojio i pehar u trajnom vlašništvu nakon pet uzastopnih pobjeda.
No i pored nesporne ideje predsjednik Mjesnog odbora Daruvarskog Brestovca Halupa upozorio na moguće smanjenje športskih disciplina uslijed smanjeg broja ljudi, kao i predsjednik MO Brestovec Orehovečki Mladen Valjak. Igre je u potpunosti podržao Željko Šop, predsjednik MO Garešnički Brestovac.