službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2023 12:14

NA PETOM KUPU OPĆINE BRESTOVAC OKUPILO SE PREKO 500 STANOVNIKA OPĆINE-PO ČETVRTI PUTA POBJEDNIK MO BRESTOVAC

Pete igre, uz pokroviteljstvo Općine Brestovac, svečano je otvorio Bojan Petrović,pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela zaželivši sportsku borbu u svih deset kategorija i dajući podršku Općine u svim programima Mjesnih odbora.
Kao i svake godine igre su okupile oko 500 natjecatelja iz 20-.Utak Mjesnih odbora.Uoči početka natjecanja u ime općine Petrović, a u ime organizatora Marko Čiček i Ivan Đurčević zapalili su svijeće u spomen na tri, branitelja, koji su svoj život položili na oltar domovine.
U natjecanju pripremanja čobanca najuspješniji je MO Pavlovci, ispred Daranovaca, Skenderovaca i Pasikovaca. U odbojci za žene najbolje su igračice Brestovca, ispred Skenderovaca i Pavlovaca. U pikadu za žene najbolje su bile iz Pavlovaca, druge su iz Skenderovaca,a treće iz Kujnika.

U potezanju užeta prvi je MO Brestovac, drugi su Deževci, a treći Pavlovci.Brestovčani su bili i najbolji u malom nogometu, drugi su bili Pavlovci,a treći Boričevci.

Ukupni pobjednik je po četvrti puta MO Brestovac,koji je slavio 2017, 2019 i 2022-ge godine.2018-te godine najbolji je bio MO Nurkovac.
Pehare pobjednicima po pojedinim disciplinama uručio je općinski načelnik Zdravko Mandić.

Video sadržaj