Utorak, 30 Lipanj 2015 02:00

3. Kup mladeži Zakorenja pripao Magić Maloj

Ukupni pobjednik 3.Kupa vatrogasne mladeži, održanog 28.lipnja u Zakorenju, je mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Magić Mala iz Brodsko posavske županije.
Drugo mjesto osvojio je DVD Ivandol, kao ukupni pobjednik Općinskog vatrogasnog natjecanja, dok je treće mjesto pripalo domaćinima DVD Zakorenje. Četvrti su bili Našičani, peti DVD Nova Gradiška, šesti DVD Požega, a sedmi DVD Brestovac.

zakorenje1Kod djevojčica u kategoriji 6-12 godina prvo mjesto osvojio je Bili Brig ispred Nove Gradiške.
U kategoriji vatrogasne mladeži od 12-16 godina natjecalo se 9 ekipa,a najuspješnija je bila vatrogasna mladež Zakorenja, ispred Ivandola i Našica. U kategoriji djece od 6-12 godina pobjednik općinskog natjecanja je Ivandol ispred Zakorenja i Brestovca. U kategoriji VMŠ seniori DVD Brestovca bili su uspješniji od DVD Zakorenja.

zakorenje2Uspješan organizator, već tradicionalnog Kupa mladeži bio je DVD Zakorenje, pod pokroviteljstvom Općine Brestovac. Ukupno se natjecalo 13 ekipa iz tri hrvatske županije.
Najboljim ekipama i pojedincima, pehare, medalje i priznanja uručili su načelnik Općine Brestovac Zdravko Mandić, predjsednik Vijeća općine Tomo Vrhovac i zapovjednik Vatrogasne zajednice Požeško slavonske županije Josip Ugrin.