U POSLJEDNJOJ DOMAĆOJ UTAKMICI MLADOST DOŽIVJELA TEŽAK PORAZ OD LIPIKA


Ponedjeljak, 21 Svi 2018

U susretu, pretposljednjeg,21.kola Prve županijske nogometne lige, pred stotinjak gledatelja u Pavlovcima ekipa Lipika 1925 uvjerljivo je s 4:0 svladala domaću Mladost. S obzirom da Lipičani nisu imali izgleda u borbi za naslov prvaka, a Mladost je davno osigurala ostanak u Ligi bila je to utakmica bez rezultatskog značaja.

Obje ekipe nastupile su znatno oslabljene, domaćini bez 6, a gosti bez 5 prvotimaca.Prvi dio susreta i pored premoći Lipika završio je bez zgoditaka, no u nastavku gosti su zgodicima Franje Kligla i Zlatka Osmanovića, te dva pogotka Ivice Šugića postigli uvjerljivu pobjedu, osiguravši kolo prije kraja prvenstva peto mjesto prvenstvene ljestvice, dok se Pavlovčani s 27 bodova nalaze na osmom mjestu.
Za Mladost su igrali Tomislav Blažević, Matej Kašner, Mihael Dražić, Mario Vidović, Nikola Đak, Bernard Mišković, Filip Janjić, Nemanja Puač, Marko Petrović, Alen Jagodić, Nikola Budić, Matija Petrović, Marin Nikolić i Bruno Kićan.
Ocjenjujući sezonu trener Ivica Tadić rekao je da se momčad opustila nakon jesenskog dijela prvenstva kada je već osigurala ostanak. U svakoj utakmici nastupili smo oslabljeni, a proljetni dio prvenstva bolje je zaboraviti, jer je bio veliki izostanak igrača i slabo se treniralo. No, s ostankom sam zadovoljan i u idućoj sezoni najavljujem potrebu za pojačanjima.

Uoči prvoligaškog susreta predigru su odigrale ekipe Mama i mjesnih djevojaka. Nakon uzbudljive borbe susret je završio neodlučeno 4:4. Ekipi Mama nije to bio prvi nastup budući su već na turniru u Slavonskom Brodu pobijedile Marsoniju s 3:1.