Ponedjeljak, 06 Svi 2019 10:42

KUP POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE U SPORTSKOM RIBOLOVU U BRESTOVCU

POBJEDNICI ŠRD POŽEGA, DRUGO MJESTO KLENU IZ BRESTOVCA

Na Kupu Požeško slavonske županije u sportskom ribolovu, održanom na ribnjaku u Brestovcu, natjecale su se četiri športsko ribolovne udruge, a pobjednik je ŠRD Požega, ispred Klena Brestovac, Šarana iz Požege i Veličanke iz Velike. Očekivao se veći broj ekipa, no uvjeti s kišom uz hladno vrijeme, utjecali su na odustajanje dijela ribolovnih društava.

Ekipno četvrto mjesto osvojila je Veličanka iz Velike, treći je Šaran iz Požege, drugi domaćin Klen iz Brestovca, a prvo mjesto osvojilo je ŠRD Požega. Rezultati s ukupno 34 kilograma ribe uz natjecanje 12 ribiča, odličan je rezultat, potvrđeno na dodjeli priznanja u Domu u Starom Brestovcu.
U sektoru A treći je bio Ivan Haner iz Šarana, drugi Andrija Đurčević iz Klena, a prvi Davor Lovreković iz ŠRD Požega. U sektoru B treće mjesto osvojio je Marko Mandić iz Klena Brestovac, drugi je Ivan Jurković iz Veličanke, a prvi Zvonko Grgić, član Požege. U sektoru C Milan Ružojčić iz ŠRD Požega bio je treći, drugo mjesto osvojio je Slobodan Ratković iz Šarana, a prvo mjesto uvjerljivo je osvojio Zvonko Mandić iz Klena Brestovac.
Pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima i ekipama uručili su predsjednik Vijeća Općine Brestovac, Tomo Vrhovac i predsjednik Športkog ribolovnog društva Klen iz Brestovca Ivica Đurčević.