službeni internet portal Općine Brestovac

Srijeda, 22 Siječanj 2020 09:18

67.SKUPŠTINA DVD ZAKORENJE

U protekloj godini društvo je imalo 9 intervencija od kojih 8 na ispumpavanju vode i jedne na gašenju požara. Rad DVD pohvalio je predsjednik Vijeća Općine Brestovac Tomo Vrhovac naglasivši da je Općina tijekom protekle godine izdvojila preko 320 tisuća kuna za Vatrogasni centar Brestovac, a za svukupne potrebe 5 DVD-a na području Općine preko 400 tisuća kuna.

Spremnost, rad i preventivno djelovanje pohvalio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško slavonske županije Željko Petrović, uručivši vatrogasne spomenice za 60 godina djelovanja Milanu Funteku, Marinu Tadiću i Draganu Bešliću.

Vatrogasne spomenice za 30 godina razvoja vatrogastva u Zakorenju dodijeljene su Josipu Funteku i Đuri Gašparu, a za 20 Pavi Vlaoviću i Ivanu Crnkoviću. Za poseban doprinos razvoju vatrogastva priznanje je primio i Marko Mojsinović. Zahvalnice društva za rad dodijeljene su i mladeži, Klari i Anti Grgiću,Tamari i Anti Mandiću, Antoniju, Paulu, Lei i Patriku Valešiću, Matei Garić, Nikoli Augustinoviću, Naomi Kašner,Bari Franjić i Robertu Nikić-Čakaru.

DVD kao tradicionalni organizator Kupa mladeži, okuplja oko 130 članova, od čega 8 izvršnih i 17 operativnih, 12 članova podmlatka i 23 mladeži, te 8 veterana. U prošloj godini prihodi od čega je većina sredstava Općine Brestovac, ostvareni su u iznosu od oko 66 tisuća kuna.

Galerija slika