službeni internet portal Općine Brestovac

Srijeda, 10 Lipanj 2020 10:33

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA ŠPORSTKO RIBOLOVNE UDRUGE KLEN BRESTOVAC

Na Izvještajnoj Skupštini Športsko ribolovne udruge Klen Brestovac, održane u Mjesnom domu Stari Brestovac, predsjednik Ivan Đurčević rekao je da je društvo zadovoljno s rezultatima u prošloj godini. Broj članova iznosio je 66 od čega 49 seniora , 7 seniora RVI, 9 kadeta i jedan pridruženi član.Provedeno je 5 radnih akcija, od kojih su 3 bile obvezne,a odaziv članova bio je zadovoljavajući.

Tijekom prošlogodišnje sezone poribljeni su ribnjaci sa šaranom i amurom u vrijednosti od 27,6 tisuća kuna. Društvo je ostvarilo prihode 60,1 tisuća kuna, dok su rashodi iznosili 51 tisuću kuna.Od dnevnih dozvola u iznosu od 25 kuna ostvareno je 28.700,oo kuna, od članarine seniora i kadeta oko 4 tisuće kuna, a od dnevnih dozvola drugih ribolovaca u iznosu od 40 kuna oko 800 kuna.

Načelnik Općine Brestovac, Zdravko Mandić pohvalio je rad društva najavljujući dodatna ulaganja u nadogradnju gornjeg ribnjaka, za kojeg je potrebno osigurati dodatni izvor vode.
Općina će i nadalje izdvajati određena sredstva za rad društva u skladu sa svojim mogućnostima.Mislim da smo izgradnjom novog Vatrogasnog doma u Brestovcu, zaokružili sve planirane sadržaje ruralnog razvoja, s obzirom da su obnovljeni Društveni i Vatrogasni domovi u Vilić Selu, Daranovcima, Pavlovcima, Ivandolu,Orljavcu , Jaguplijama i Starom Brestovcu.