službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 14 Lipanj 2021 12:06

IZBORNA SKUPŠTINA ŠPORTSKO RIBOLOVNE UDRUGE KLEN BRESTOVAC

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, u prošlogodišnjem novoizgrađenom objektu na ribnjaku ŠRU Klen u Brestovcu, Skupština je za novog izabrala dosadašnjeg predsjednika Ivana Đurčevića, potpredsjednika Zvonka Mandića, a tajnika Zorana Bošnjakovića. Od 49 članova, Skupštini je nazočilo 29 koji su, i pored poteškoća zbog pandemije izrazili zadovoljstvo postignutim prošlogodišnjim rezultatima.

Kako je naglasio načelnik Zdravko Mandić, čestitajući novoizabranom vodstvu na uspješnim rezultatima, Općina je prepoznala nastojanja Udruge, izdvajajući značajna sredstva u izgradnju novog objekta i rad športsko-ribolovnog društva.

U izvješću o radu za prošlu godinu predsjednik Ivan Đurčević, naglasio je da je uspješno izvršeno poribnjavanje ribnjaka sa šaranom, amurom i babuškom i da je provedeno 5 radnih akcija na uređenju i održavanju gornjeg i donjeg ribnjaka. Prošle godine Udruzi je pristupilo 60 članova od čega 43 seniora, 9 seniora RVI,7 kadeta i 1 pridruženi član. U prošloj godini prihodi su iznosili nešto manje od 50 tisuća kuna, dok su troškovi poslovanja bili na razini ispod 42 tisuće.

U športskom natjecanju Županijske lige sudjelovale su dvije seniorske ekipe s promjenjivim rezultatima, dok je pohvaljen rezultat kadeta. Tim povodom posebna priznanja primili su Viktor Hlebec, Lovro Grgić i Dominik Vuković, za prvo mjesto osvojeno na Pjeskari u Lipiku.

4