Utorak, 12 Listopad 2021 14:26

8.KOLO PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE - U PAVLOVCIMA UVJERLJIVA MLADOST PROTIV SULKOVACA

U susretu 8.kola Prve županijske nogometne lige Mladost je u Pavlovcima pred 50-tak gledatelja uvjerljivo sa 6:1 svladala ekipu Sulkovaca.Od samog početka gosti su htjeli nametnuti svoju igru, no već u 8.minuti za Mladost je zabio Matej Poljaković, da bi do poluvremena na 3:0 povisili kapetan Bruno Kićan i Josip Pavić.

U drugom dijelu gosti su krenuli ambiciozno, no sve nade ugasio je drugim pogotkom Matej Poljaković. Jedina šansa Sulkovaca za preokret rezultata pružila se nakon što je kapetan Josip Knežević smanjio na 4:1 iz jedanesterca.U nastavku susretu uvjerljivu pobjedu Mladosti potvrdili su drugim pogotkom Josip Pavić i Martin Blažević.

nogomet 02 

Trener Mladosti Igor Smoljanović očekivao je novu pobjedu, uz bojazan da se igrači neće opustiti i unaprijed zabilježiti pobjedu.S dosadašnjim dijelom prvenstva je zadovoljan,iako ima problema s odazivom igrača na teninge kao i same utakmice.No, sve u svemu postigli smo i više nego smo očekivali, i s ova tri boda daleko smo od borbe za ostanak.No u preostalih pet kola očekuju nas vrlo teške utakmice. S 13 bodova 4 pobjede jedan remi i 3 poraza Pavlovčani su sredini prvenstvene ljestvice. Ono što je najvažnije klub će po riječima Smoljanovića i dogodine biti siguran županijski prvoligaš, dokle god je Općina Brestovac glavni sponzor, budući da drugih nema.
Za Mladost su igrali: Tomislav Blažević, Karlo Garić,Leonardo Ilić,Igor Đogolović,Matej Poljaković,Josip Pavić,Bruno Bišćan,Kristijan Kelebuda,Tomislav Vinković,Petar Barić, Martin Blažević i Nikola Legac.