službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 18 Srpanj 2022 09:42

PRVI VATROGASNI KUP BRESTOVAC - IZNAD OČEKIVANJA NATJECALO SE 50 EKIPA IZ 6 HRVATSKIH ŽUPANIJA

16.srpnja na prostoru školskog igrališta Osnovne škole Dragutina Lermana u Brestovcu natjecalo se čak 50 ekipa iz 6 hrvatskih županija, što je iznad svih očekivanja,izjavio je zapovjednik DVD Brestovac Alen Ugrin.Natjecalo se u 4 discipline, podmladak ženske i muški 6-12 godina, te mladež muški i ženske od 12-16 godina. S voditeljicama i voditeljima ekipa, te sucima i gledateljima Kupu je nazočilo čak 600-tinjak osoba.

Pod pokroviteljstvom Općine Brestovac i sponzorstvom gotovo svih firmi s područja Općine, igre je u ime pokrovitelja svečano otvorio načelnik Zdravko Mandić.

U kategoriji 11 ekipa podmatka ženske najbolji je bio DVD Beravci, drugi Ivankovac, a treći Brestovac. Među 20 ekipa podmlatka muški treće je bilo Podgorje, drugi Vukojevci, dok je prvo mjesto pripalo Orubici.
U ktegoriji 5 ekipa ženske mladeži treći su bili Bodovljaci, drugi vetovo, a naslov najboljih pripao je domaćinu Brestovcu. Od 14 ekipa muške mladeži treće mjesto osvojio je DVD Nova Gradiška , drugo Baćin dol, dok je najbolji bio Godinjak.Dječje igre i veliki medo pripale su DVD Vukojevci.

02 vatrogasci