službeni internet portal Općine Brestovac

Utorak, 16 Kolovoz 2022 21:08

ČETVRTI KUP OPĆINE BRESTOVAC I OVE GODINE OKUPILO SE PREKO PET STOTINA STANOVNIKA OPĆINE

Nakon 2019.godine , na stadionu Mladosti u Pavlovcima,na igrama Mjesnih odbora, okupilo se preko 500 stanovnika općine. U cjelodnevnom druženju natjecalo se u malom nogometu, kuhanju čobanca,djeca su skakala u vrećama, žene su igrale pikado, dok je najveće zanimanje izazvalo potezanje konopa.

U borbi za treće mjesto Boričevci su s 2:1 svladali Daranovce, a naslov prvaka osvojio je Brestovac nakon uvjerljive 2:0 pobjede nad Gučanima.


U nogometu se natjecalo 14 ekipa: MO Vilić Selo,Daranovci,Brestovac, Gučani, Skenderovci,Jaguplije,Deževci, Pavlovci,Orljavac, Nurkovac,Dolac,Boričevci, Završje,Busnovi i Zakorenje. Najbolja je bila ekipa Dolca. U pikadu pobijedila je Milka Blažević, dok je u spremanju čobanca prvo mjesto osvojio MO Daranavci.U beli najbolji par je bio Dinko Bešlić i Josip Galgan. Ukupni pobjednik nakon prvog mjesta u potezanju užeta i drugog u malom nogometu je Mjesni odbor Brestovac.

Pod pokroviteljstvom Općine, nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je načelnik Zdravko Mandić. Ujedno pojedinim ekipama i pojedincima bila je to dobra priprema za 21-susret Brestovčana koji će se u subotu od 11 sati održati na prostoru Osnovne škole u Brestovcu.

vijest02