službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 19 Lipanj 2023 14:51

2.KUP DVD BRASTOVAC U ŽENSKOJ KONKURENCIJI NAJBOLJE VATROGASKINJE BRESTOVCA

U 4 kategorije natjecalo se 37 ekipa iz 4 hrvatske županije. Za razliku od prošle godine kada je na prvom kupu sudjelovalo 50 ekipa mladeži iz 6 županija, ove je odaziv bio nešto manji,no to ni iz bliza nije umanjilo značaj natjecanja.U kategoriji djece ženske natjecalo se šest ekipa, kod muške čak 17, u kategoriji mladeži ženske 6, a u muškoj 9.

Uz sudionike natjecanja, suce, organizatore i publiku na igralištu Osnovne škole Dragutina Lermana okupilo se oko 600 osoba.U ime pokrovitelja Općine Brestovac Kup je svečano otvorio zamjenik predsjednika Skupštine Tomislav Čočić, želivši svim sudionicima ugodan boravak u Brestovcu, a u ime DVD Brestovac predsjednik Mihhovil Dijaković i zapovjednik Alen Ugrin, te u ima Vatrogasne zajednice Požeštine i Požeško slavonske županije Ivan Novosel.

Kod muške djece treće mjesto pripalo je DVD Golo Brdo,drugo ekipi Jakšića 2, dok je najbolje bilo DVD Podgorje. Kod ženske djece treći je bio DVD Davor, drugi su bili Gornji Bogičevci, a prvo mjesto uvjerljivo je pripalo domaćinu Brestovcu.

U kategoriji ženske mladeži treće mjesto osvojilo je DVD Vrpolje, drugo Bodovljanci, a prvo DVD Brestovac. Kod muške mladeži treći je bio Baćin Dol, drugo Zakorenje, a prvo Nova Gradiška.

dvd2