službeni internet portal Općine Brestovac

Ponedjeljak, 03 Studeni 2014 01:00

Pobjeda za prekid crnog niza poraza

Nakon 2:0 pobjede nad BSK-om Buka u Pavlovcima, Mladost je prekinula seriju od 6 uzastopnih poraza. Pred stotinjak gledatelja Pavlovčani su,u 10-om kolu Prve Županijske nogometne lige, ostvarili četvrtu prvenstvenu pobjedu, kojom se s 12 osvojenih bodova nalaze na 8-om mjestu.

Domaćini su krenuli odlučno i susret riješili još u prvom poluvremenu zgodicima Nikole Cekinovića u 14.oj i Vinka Jugovića u 34-oj minuti.

Poslije pobjeda u prva tri kola lige, i 6 uzastopnih poraza došlo je vrijeme da i mi zaigramo dobro, i da ova kvalitetna momčad konačno ostvari tri boda,a time i mjesto u sredini prvenstvene ljestvice, izjavio je poslije utakmice trener Mladosti, Dražen Marjanović. U posljednjem kolu očekuje nas gostovanje u Kutjevu gdje najavljujemo osvajanje barem jednog boda, iako ćemo igrati na 5-tu prvenstvenu pobjedu, dodao je Marjanović.

Šteta za Pavlovčane koji su startali s 3 uvjerljive pobjede, uz prognozu borbe za sam vrh ljestvice, no u nastavku uslijedili su pomalo neočekivani porazi, pa je ova pobjeda u 10-om kolu svakako došla u pravo vrijeme.Na ljestvici vodi Tim  osvježenje iz Kuzmice s 24 boda koliko ima i drugi Slaven iz Gradca, BSK iz Buka je šesti s 14, dok je budući protivnik Mladosti, Kutjevo devetoplasirano s 10 osvojenih bodova.

Mladost je igrala u sljedećem sastavu:Marko Janjić ,Zoran Stanić,Dino Marjanović,Krešimir Miškulin,Mario Stojčević (od 67. Bernard Mišković) ,Tony Franjić, Vinko Jugović, Robert Šimić (od 74. Domagoj Ajman), Domagoj Vinković (od 85. Dalibor Banović ), Josip Malovec, (od 88. Mateo Janjić ), Nikola Cekinović (od 63. Robert Bojić). Rezervni igrači bili su Josip gavrić i Dinko Lončarević.