Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2015 02:00

Humanitarni turnir Udruge Komušana i prijatelja Komušine u Pavlovcima

Po četvrti  puta Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca  organizirala je nogometni turnir zavičajnih zajednica ovog kraja, a i ove godine prihod s tog zanimljivog natjecanja,namijenjen je u humanitarne svrhe jednoj obitelji teškog materijalnog položaja. Za razliku od prijašnjih godina ovaj već četvrti turnir, održan na stadionu Mladosti u Pavlovcima, okupio je  tri  nogometne momčadi Vallis Aureu, Ramu i domaćina Komušinu, dok je izostala momčad Posavine.

U prvom susretu Rama je s 5:4 svladala Komušinu, u drugom Komušina i Vallis Aurea odigrali su miroljubivo 2:2, dok je u posljednjoj utakmici Vallis Aurea s 5:4 pobijedila Ramu i na taj način s 4 boda osvojila prvo mjesto.

Tako je pobjednik turnira momčad Vallis Aurea koja okuplja Slavonce požeškog kraja, druga je Rama, te treći domaćini Komušina. Najbolji strijelac je Zdravko Novak (Rama), igrač Borislav Jukić (Vallis Aurea) i vratar Željko Makarun (Vallis Aurea) pa je njima i momčadima pehare uručio i čestitao Tomo Vrhovac, predsjednik Općinskog vijeća Brestovca.

 Pobjednička momčad je nastupila u sastavu: Željko Makarun, Zdenko Šarić, Oliver Mautner, Tomislav Peharda, Bruno Pavlović, Borislav Jukić, Josip Mikšik, Ivica Malnar, Gojko Soldo, Stipo Martinović, Marko Soldo, Ivica Flisar, Dalibor Mikić i Drago Markota, dok im je trener  Petar Živković.  Jozo Ilić u ime Udruge Komušana uručio je zahvalnice za suradnju Općinskom vijeću Brestovac, te novinarima Jelenku Topiću i Zdravku Tadiću za medijsko praćenje turnira i rada udruge, a u zabavno- glazbenom programu nastupio je Danko Franić-Cocktail.