NA 13. SPORTSKIM IGRAMA DRAGOVOLJACA U ČAGLINU BRESTOVČANI UKUPNO DRUGI


Utorak, 03 Srpanj 2018

PONOVO SU NAJBOLJI U POTEZANJU UŽETA

Na 13. sportskim igrama Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Požeško slavonske županije, održanim u Čaglinu , dragovoljci Ogranka Brestovac plasirali su se na ukupno drugo mjesto.
Natjecalo se dvijestotinjak branitelja iz sedam Podružnica, a prvo mjesto s 34 osvojena boda pripalo je Požežanima, dok su Brestovčani bili drugi s dva boda manje. Treći je bio Kaptol, četvrto i peto mjesto podijelili su Pleternica i Čaglin, šesti bili dragovoljci Podružnice Pakrac-Lipik, a sedmi Kutjevčani.

Dragovoljci i veterani natjecali su se u 6 sportskih disciplina: malom nogometu, streljaštvu, kuglanju,stolnom tenisu, šahu i potezanju užeta. Požežani su bili najbolji u šahu, streljaštvu, stolnom tenisu i kuglanju, Pleterničani u malom nogometu, dok su tradicionalno Brestovčani ponovo bili najbolji u potezanju užeta.

U ime domaćina sudionicima igara dobrodošlicu su izrazili predsjednik Ogranka Čaglin, Zdravko Brkanović i načelnik Općine Dalibor Bardač. Uspješan nastup na igrama poželio je umirovljeni brigadir i predsjednik požeške Podružnice UDVDR Krešimir Pavelić, a igre je svečano otvorio požeško-slavonski župan Alojzije Tomašević.