Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2018 11:29

MJESNI ODBOR NURKOVAC POBJEDNIK DRUGOG KUPA OPĆINE BRESTOVAC

Cjelodnevno natjecanje na stadionu Mladosti u Pavlovcima okupilo 16 ekipa Mjesnih odbora iz cijele Općine.

slika1

U finalu Drugog kupa Općine Brestovac u malom nogometu na travi, ekipa Mjesnog odbora Nurkovac, nakon regularnih 2:2, na penale svladala je Orljavac s 5:4. U polufinalu Nurkovčani su s visokih 5:2 svladali prošlogodišnjeg pobjednika Stari Brestovac, dok je Orljavac ,nakon 2:2, na penale finale izborio protiv Jaguplija sa 7:6.

slika2

Priznanja, pobjednički i prijelazni pehar dodijelio je predsjednik Nogometnog kluba Mladost,Damir Rosipal, uz očekivanja da će i sljedeće godine odaziv ekipa biti ovakav.

slika3

Samo natjecanje pobudilo je veliki interes budući da su se natjecale malonogometne momčadi iz Gučana, Dolca, Busnova-Bolomača, Brestovca, Vilić Sela, Deževaca, Pavlovaca, Ivandola, Boričevaca, Daranovaca i Skenderovaca, pored ovoga puta ponajboljih Jaguplija, Starog Brestovca, Nurkovca i Orljavca.

slika4

Nažalost, turnir prate očito visoke ambicije pojedinih momčadi. Tako nije odigrana utakmica za treće mjesto, budući da su poražene ekipe polufinala Starog Brestovca i Jaguplija, odlučile neodigrati utakmicu za treće mjesto već to riješiti penalima, no organizatori to nisu dozvolili, pa pehari za treće i četvrto mjesto nisu dodijeljeni.
Slično je bilo i na prvom Kupu,prošle godine,koji je prekinut zbog nevremena, pa ekipa Jaguplija u finalu nije htjela nastupiti protiv Starog Brestovca, dok su za treće mjesto Nurkovčani penalima pobijedili Ivandol.
Šteta budući da je Drugi kup pokazao opravdanost i da se odazvalo 16 ekipa, a susrete u Pavlovcima pratilo je sigurno preko petstotina gledatelja.