službeni internet portal Općine Brestovac

Srijeda, 06 Veljača 2019 09:10

SKUPŠTINA DVD ORLJAVAC

NAJVEĆI USPJEH OTVORENJE VATROGASNOG I MJESNOG DOMA

Protekla godina prošla je u znaku obilježavanja 90-te godišnjice, kojom je prigodom skupu u Orljavcu, načelnik Općine Brestovac, Zdravko Mandić, uručio predsjedniku DVD Orljavac, Josipu Paviću ključeve obnovljenog i saniranog Mjesnog i Vatrogasnog doma, za što je utrošeno oko 620 tisuća kuna. Ministarstvo regionalnog razvoja izdvojilo je 120 tisuća kuna, dok je od pola milijuna kuna osigurala sama Općina Brestovac, rekao je tada na svečanom otvorenju Zdravko Mandić

Na godišnjoj skupštini predsjednik Josip Pavić izjavio je da je društvo interveniralo 12.listopada 4 puta na ispumpavanju vode iz podruma uslijed velikih oborina koja su poplavila oba potoka u Orljavcu.Tom prigodom poplavljeno je i spremište DVD-a,kojom prigodom su pokvarene obje pumpe.
U društvu trenutačno djeluje 54 člana, operativnih,pričuvnih, izvršnih i počesnih 32, pomažučih 19, te djece i mladeži 3.
U nastavku djelovanja cilj je poboljšati opremljenost i povećanje broja članstva.
Za 10 godina uspješnog rada priznanja su primili Suzana Bešlić, Biljana Brdar,Hrvoje Kundek, Edita i Renata Pavić, Elvira Mihaljević Župan i Renata Župan.