Utorak, 12 Veljača 2019 10:56

NOGOMETNI KLUB MLADOST PAVLOVCI

NAKON LOŠIH REZULTATA ZA NOVOG PREDSJEDNIKA IZABRAN JOZO ILIĆ

Poslije izuzetno loših rezultata seniorske momčadi u jesenskom dijelu prvenstva Prve županijske nogometne lige, na Skupštini Nogometnog kluba Mladost za novog predsjednika izabran je Jozo Ilić. Budući da je seniorska ekipa prvi dio prvenstva završila s nula bodova iz deset susreta i na posljednjem mjestu, vodstvo je moralo povući poteze sa spas , posebno zbog činjenice da su svi igrači iz jesenskog dijela prvenstva napustili klub.
Trenutačno, okupljena je ekipa s igračima s područja Općine Brestovac koja marljivo trenira u dvorani Osnovne škole Dragutina Lermana, pod vodstvom trenera Željka Lusha.
U nastupajućoj sezoni cilj je okupiti što više domaćih igrača i sa seniorima ostvariti što je moguće bolji rezultat. No, nastavak djelovanja ostaje i nadalje rad s mladeži, budući da klub okuplja stotinjak mladih igrača s područja Općine u čak četiri kategorije, po čemu je jedinstven na Požeško slavonskoj županiji.
Veliku pomoć imaju u financiranju Općine Brestovac, uz očekivanja da bi se u dogledno vrijeme trebale urediti tribine i svlačionice.
Prema posljednjim informacijama predstoji preustroj hrvatskih liga, pa ukoliko se to obistini Mladost bi bez obzira na proljetne rezultate mogla ostati u Prvoj županijskoj ligi. No, dobro bi bilo da jedan uzoran klub, ostvari pozitivne rezultate u seniorskoj konkurenciji, a mladež nastavi s osvajanjem nizom turnira diljem Slavonije i Hrvatske.
Novo vodstvo, oslanjat će se na vlastiti nogometni kadar,a ne kao do sada da se trenerima i vanjskim neprovjerenim igračima plaćaju određene naknade, izjavio je Jozo Ilić.