službeni internet portal Općine Brestovac

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Ponedjeljak, 18 Kolovoz 2014 02:00

Treći humanitarni malonogometni turnir

Po treći puta Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca organizirala je humanitarni nogometni turnir zavičajnih zajednica ovog kraja, a i ove godine prihod s tog zanimljivog natjecanja u iznosu od 3 tisuće kuna darivan je za liječenje Alena Hlebeca iz Skenderovaca.Kako je poznato udrugu čine doseljenici za vrijeme proteklog rata iz župe Komušina pokraj Teslića (BiH).

Na turniru održanom, 16.kolovoza na stadionu Mladosti u Pavlovcima, natjecale su se 4 ekipe, a prvo mjesto osvojili su domaćini, malogometaši Udruge Komušana i prijatelja Komušine, ispred Udruge Vallis Aurea. Treće mjesto pripalo je Udruzi Posavina, dok se na četvrto mjesto plasirala Udruga Ramljana.

U ime pokrovitelja, priznanja je uručio Jozo Ilić, dopredsjednik Udruge Komušana i član Općinskog Vijeća Općine Brestovac.
Na druženju u prostoru Vatrogasnog doma u Brestovcu, za najboljeg vratara proglašen je Mladen Kaprel (Komušina), najboljeg strijelca Ivo Čabraja (Posavina), a igrača Tomo Peharda iz Valis Auree.

U glazbenomu dijelu nastupili su članovi folklorne skupine KUD Komušina, glazbeni duet Kum-band iz Bosanskog Broda i solist Mirko Ilić iz Pavlovaca