×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Srijeda, 27 Travanj 2016 02:00

Izvještajna skupština Udruge dragovoljaca ogranka Brestovac

NOVI, STARI PREDSJEDNIK MIRKO SAJFERT, NAJAVLJUJE ZNAČAJNE ISKORAKE U RADU UDRUGE

Da se ne zaboravi, postavili smo kamen temeljac za ustroj Hrvatske vojske, koji će biti čvrsti kamen omogućavajući bolji život našoj djeci i naraštajima koji dolaze, dodajući da se ti dani ne smiju nikada zaboraviti, jer smo sebe utkali u njih. Tada smo započeli borbu, ne znajući kako će biti teška , krvava i koliko će dati života za Hrvatsku.

Imali smo pravo obraniti Požeštinu i Slavoniju, svoju Hrvatsku, suprotstavljajući se zločincima i ubijanju našeg naroda, istakao je na Izvještajnoj skupštini Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata,Mirko  Sajfer.

Na Skupštini u Brestovcu, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranka Brestovac, za novog predsjednika na četverogodišnje razdoblje ponovo je izabran Mirko Sajfert,zamjenika predsjednika Zvonko Rodić, a tajnika Branko Marinović. Od glavnih aktivnosti,  nakon što su prošle godine bili domaćini Županijskih sportskih igara i obilježavanja 25.obljetnice spomena  na naoružavanje prvih dragovoljaca s područja Općine Brestovac, u ovoj ističu sudjelovanje na županijskim igrama u Pleternici, te uređenju svojeg prostora u Staroj školi u Brestovcu.U radu Udruge značajnu podršku pruža im Općina Brestovac, a predsjednik Vijeća Tomo Vrhovac, najavio je kako će općinska vlast učiniti sve kako bi se djelovanje dragovoljaca i branitelja pravedno vrednovalo.

Tekst:Zdravko Tadić

Snimak: Zdravko Tadić