×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Utorak, 22 Ožujak 2016 01:00

Utrka u povodu Dana grada Pakraca - novi uspjeh Antonija Đurčevića

Antonio Đurčević iz Brestovca i Marina Novoselec iz Slatine bili su najbrži i osvojili zlatne medalje na trećoj uličnoj atletskoj utrci koju su u povodu Dana Grada Pakraca organizirali Sportsko - atletska udruga Lipik - Pakrac, Sportska zajednica Grada Pakraca i Turistička zajednica Grada Pakraca. Nakon trećeg mjesta na zagrebačkoj Holjevki, mladi Đurčević je nastavio s odličnim rezultatima.

Na utrci su nastupila 73 natjecatelja iz Zagreba,Požege, Novske, Kutine, Slatine, Daruvara, Kutjeva i Zdenaca, te rekreativci iz Pakraca, Lipika i Dobrovca. Natjecatelji su trčali četiri kruga od tisuću i 500 metara od sportske dvorane do stambenog naselje Jug pored tržnice.

Antonio Đurčević, uvjerljvo je pobijedio s vremenom od 20 minuta i 6 sekundi, za gotovo pola minute drugo mjesto osvojio je Ivan Maletić  iz Novske, dok je treći bio Stjepan Novoselec iz Slatine.

Utrka u povodu dana grada Pakraca2U ženskoj konkurenciji šest kilometara je pretrčala Marina Novoselec iz Slatine za 24 minute i 39 sekundi i slavila pobjedu. Lipičanka Antonija Džolić, prošlogodišnja pobjednica, plasirala se na drugo mjesto s vremenom 25 minuta i 13 sekundi dok je treće mjesto osvojila Kristina Špoljarić iz Zdenaca.

Najboljim atletičarima, medalje je uručila pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.