×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Ponedjeljak, 21 Ožujak 2016 01:00

Prva županijska nogometna liga

Iako su na startu proljet nog dijela prvenstva očekivali pobjedu, igrači Croatije nisu u Mihaljevcima pred oko 150 gledatelja  uspjeli svladati Mladost iz Pavlovaca. Uoči susreta trener Mladosti Krešimir Miškulin bio bi zadovoljan s bodom, dok je s druge strane trener Croatije Željko Mitrović najavljivao pobjedu. I dok se Miškulin žalio na mali broj odigranih pripremnih utakmica, Mitrović je najavio da će kao favoriti,sve učiniti kako bi osvojili sva tri boda.
Prvo poluvrijeme završilo je bez zgoditaka, u ravnopravnoj igri bez nekih većih prigoda za pogodak. Nastavilo se tako i u drugom dijelu sve do 80-te minute kada je zgoditak za Mladost postigao Robert Šimić. Slavlje Pavlovčana još se nije ni stišalo kada je samo minutu kasnije za domaćine izjednačio Josip Krajan, što je bio i konačni rezultat ove tvrde, prave prvenstvene utakmice.
Na kraju susreta Miškulin je čestitao domaćinima na dobroj utakmici, motrišta da je osvojen bod itekako realan. Da smo se malo smirili nakon vodstva mogli smo proći i bolje, no ionako je ovo dobar rezultat. Trener Croatije Željko Mitrović po završetku utakmice rekao je da je konačni rezultat realan s obzirom na  prikazanu igru obje momčadi. Imali smo nešto više od igre, no nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti golu gostiju. Na ljestvici Croatija je treća s 20 bodova, dok je Mladost osma s 13. U idućem kolu u subotu Mladost je ponovo gost i to posljednje Požege. Susret se igra na Rekreacijskom centru s početkom od 15,30 sati.