×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Utorak, 08 Rujan 2015 02:00

Vrlo važna pobjeda Mladosti nad Požegom

U utakmici 2.kola Prve Županijske nogometne lige, Mladost je, pred stotinjak gledatelja u Pavlovcima, pobijedila momčad Požege rezultatom 1:0. Nakon domaćeg poraza od Croatie iz Mihaljevaca u prvom kolu (0:1), bio je ovo vrlo važan susret, u kojem su domaćini tražili bodove.
Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je u znaku Mladosti, koja su propustila realizirati nekoliko izglednih prilika. U drugom dijelu odlučujući zgoditak postigao je Bernard Mišković u 75.minuti, kojim se s 3 osvojena boda momčad našla u sredini ljestvice i zasigurno donijela određenu sigurnost ekipe za sljedeće susrete.
mladost-pozega2 Po završetku susreta, trener Mladosti, Krešimir Miškulin nije krio zadovoljstvo zasluženom pobjedom, ističući da je to   poticaj za stvaranje dobre momčadi, koja se oslanja na vlastite snage.
Ne treba zaboraviti da u Mladosti sada djeluje 5 momčadi različitog dobnog uzrasta i da u okviru kluba trenira devedesetak djece isključivo s ovog područja.
I pored poteškoća, u klubu ističu materijalnu pomoć Općine Brestovac, a s obzirom na nedostatak sponzora, po očekivanjima stabilni županijski prvoligaš, oslanjat će se na vlastiti igrački kadar.
Za Mladost u ovom susretu su igrali: Petar Barić,Tomislav Vinković (Nikola Đak),Mateo Janjić, Zoran Stanić (Bruno Kićan), Berbard Mišković, Tony Franjić, Krešimir Miškulin ( Mihael Hlebec),Robert Bojić, Andrija Lucović (Robert Šimić), Stjepan Adžić i Ivan Mendeš (Robert Blažević).

mladost-pozega3 Sve u svemu zaslužena tri boda, a nove bodove za sigurnost u sredini ljestvice, tražit će u nedjelju, 13.rujna u Velikoj na gostovanju kod Papuka.