×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Četvrtak, 10 Prosinac 2015 01:00

Turnir Mladosti pripao Slavoniji 1 iz Požege

Tradicionalni, već 4. Zimski kup Mladosti iz Pavlovaca, u potpunosti je pripao malonogometnoj ekipi Slavonije 1 iz Požege. U finalnoj utakmici, kategorije U-10, Požežani su s tri zgoditka Mateja Perića i dva Luke Martića svladali Slogu 2005 iz Nove Gradiške rezultatom 5:1. U susretu za 3.mjesto pleternička Slavija svladala je Slavoniju 2 iz Požege s 3:2.

Na turniru odigranom 5. i 6.prosinca u školskoj sportskoj dvorani OŠ Dragutina Lermana u Brestovcu u kategoriji U-10 natjecalo se 16 momčadi iz Vidovaca, Nove Gradiške, Kuzmice, Kaptola, Požege, Velike, Voćina i domaćina Mladosti iz Pavlovaca.

Prvog dana odigrani su susreti po skupinama, a drugog u četvrtfinalnim susretima Slavonija 2 je svladala Mladost 1 iz Pavlovaca s 3:0, Sloga 2005 iz Nove Gradiške pobijedila je Slavoniju 3 s 4:1, Slavonija 1 je svladala Voćin sa 6:0, s pleternička Slavija Kaptol s 4:1.

U polufinalu novogradiška Sloga je s 1:0 pobijedila Slavoniju 2, dok su u drugom susretu Slavonija 1 i pleternička Slavija odigrali 1:1, a nakon izvođenja sedmeraca u finale su se plasirali Požežani.

Tako je 4.mjesto na turniru pripalo drugoj ekipi požeške Slavonije, treće pleterničkoj Slavoniji, drugo Slogi iz Nove Gradiške, dok su prvo mjesto u potpunosti zasluženo osvojili mladi igrači ekipe Slavonije 1 iz Požege.

U ime organizatora priznanja, medalje, pehare i dresove najboljim ekipama uručili su predsjednik NK Mladosti Damir Rosipal, tajnik Zvonimir Vuković i trener mlađih dobnih skupina Marko Čiček. Po tvrdnji Čičeka ovo je bio po kvaliteti ekipa i prikazane igre najjači turnir u protekle četiri godine.
4. Zimski turnir Mladosti nastavlja se u natjecanjem 16 ekipa po skupinama u kategoriji U-12, u subotu, 12.prosinca u sportskoj dvorani u Brestovcu s početkom u 13 sati, a završit će utakmicama završnice u nedjelju, 13.prosinca.

Za najboljeg vratara proglašen je Andriano Ugrešić iz ekipe Sloga 2005 iz Nove Gradiške, dok je najbolji strijelac Matej Perić iz momčadi Slavonija 1 iz Požege. Iz pobjedničke momčadi dolazi i najbolji igrač Toni Barišić.
Organizator turnira i ove godine je Nogometni klub Mladost iz Pavlovaca, a pokrovitelji su Općina Brestovac i Osnovna škola Dragutina Lermana.