×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 01:00

I U-12 pripao požeškoj Slavoniji 1

Nakon što je prošle nedjelje ekipa Slavonije 1 osvojila prvo mjesto u kategoriji U-10, ove nedjelje 4.Zimski klub Mladosti u kategoriji U-12 u potpunosti zasluženo je pripao nešto starijim malonogometašima požeške Slavonije 1.

U školskoj športskoj dvorani Osnovne škole Dragutina Lermana u Brestovcu Požežani su u finalu svladali novogradišku Slogu visokim rezultatom 8:3. U susretu za treće mjesto NAOB Bukovlje zgoditkom Gabrijela Čalića pobijedilo je Kaptol s 1:0.

Na tradicionalnom i do sada najkvalitetnijem turniru natjecalo se 16 ekipa iz Vidovaca, Kuzmice, Velike, Kaptola, Požege, Voćina, Slavonskog Broda, Slobodnice, Pleternice i domaćina Mladosti iz Pavlovaca.

Iz pobjedničke požeške momčadi za najboljeg vratara proglašen je Domagoj Pojer, a najboljeg igrača turnira Martin Šubara. S 10 zgoditaka najbolji strijelac je Marko Pavlica iz  novogradiške Sloge.
Najboljim ekipama medalje, priznanja i pehare uručili su Vladimir Vuković, tajnik NK Mladost i u ime pokrovitelja turnira Zdravko Mandić, načelnik Općine Brestovac. Najboljim pojedincima sportske majice i diplome uručio je trener mlađih dobnih uzrasta NK Mladosti, Marko Čiček.