×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 64
Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 01:00

Požeški stolnotenisači ponovo u borbi za prvaka, Brestovčani osigurali ostanak

Zanimljivo je da su svi susreti naših predstavnika u II HSTL regija Zapadna Slavonija okončani rezultatom 4:2. Stolnotenisači Požege u Slavonskom Brodu svladali su Obrtničku školu Brod-Veterani s 4:2, uz 2 pobjede Hrvoja Dujmovića, jedne Luke Kovačevića i jedne Ivana Dujmovića, dok su istim skorom svladali i slavonskobrodski Flip.
Stolnotenisači Brestovca s 4:2 poraženi su u susretu s Veteranima Obrtničke škole Brod, a istim rezultatom ostvarili su vrlo važnu pobjedu nad Flipom. Za Brestovčane  bodove ostanka ostvarili su Robert Markanjević, Mario Pipinić i par Pipinić-Robert Markanjević, dok je presudnu pobjedu donio  Drago Markanjević.
Na ljestvici Lige vodi Sibinj s 26 bodova iz 16 susreta, ispred Virovitice s 2 boda manje dok su Požežani trenutačno četvrtoplasirani s 22 boda, ali i dvije utakmice manje, uz skor od 10 pobjeda i 2 poraza.
S također dvije utakmice manje Brestovčani su desetoplasirani s 14 bodova i skorom od 2 pobjede i 10 poraza, no po svemu sudeći ostanak je osiguran.
Na listi pojedinačno najboljih igrača, stolnotenisač Požege, Hrvoje Dujmović je sedmi sa skorom od 14 pobjeda i 3 poraza iz 17 susreta, Robert Markanjević iz Brestovca je sa skorom od 10 pobjeda i 5 poraza 13. , a igrač Požege Ivan Dujmović 15. sa skorom od 8 pobjeda i 3 poraza.
Uporedo drugi sastavi Požege i Brestovca natječu se u III HSTL Istok, u kojoj se nakon 10 kola u vodstvu nalaze stolnotenisači Požege s 9 pobjeda i 1 porazom dok su mladi Brestovčani posljednjeplasirani za sada bez pobjede.Ovdje se svakako ne smije izgubiti iz vida da momčad čini podmladak seniorske ekipe, koja tek treba stasati: Luka i Tomislav Pipinić, Ivan Markanjević i ponajbolji Krunoslav Kuščer.
Sljedeće 17. i 18.kolo koje se igra 13.ožujka u Požegi i Brestovcu, ponudit će derbi prvenstva u kojem će se od 10 sati u športskoj dvorani Tomislava Pirca u Požegi sastati Požega i vodeći Sibinj, dok će  istodobno u sportskoj školskoj dvorani OŠ Dragutina Lermana u Brestovcu igrati Brestovac i Strmac iz Nove Gradiške. Istog dana od 14 sati u Požegi igraju Požega i Strmac, a u Brestovcu Brestovac i Sibinj.

stolni tenisaci 2